Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πώληση αλόγων.

Για να μπορέσεις να πουλήσεις στον πλειστηριασμό και στο ασφαλές καταφύγιο ένα άλογο χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 μέρες παλαιότητας και μηδενικό ή θετικό κάρμα ( 0< ) Για να μπορέσεις να πουλήσεις ένα άλογο στις άμεσες πωλήσεις και στις κρατημένες πωλήσεις, χρειάζεσαι 3 πόντους κάρμα και 2 ζωντανά άλογα. Επίσης μην ξεχνάς ότι δεν μπορείς να αγοράσεις το αλογό σου πίσω εντός 10 ημερών.

Πώς πουλάμε ένα άλογο;

Πηγαίνεις στο προφίλ του αλόγου...
...που θες να πουλήσεις, κάνεις κλικ στο + και μετά επιλέγεις τον τρόπο που θέλεις να πουλήσεις το αλογό σου. (Βλ. εικόνες)



Ασφαλές Καταφύγιο

Το ασφαλές καταφύγιο είναι ένα καταφύγιο για άλογα. Τα άλογα και τα πόνυ που βρίσκονται στο ασφαλές καταφύγιο ζουν χαρούμενα μακριά από τον ανταγωνισμό και τον κόσμο. Μπορείς να χαϊδεύεις τα άλογα που ζουν στο ασφαλές καταφύγιο. Για να χαϊδέψεις ένα άλογο που βρίσκεται εκεί πηγαίνεις ---> Εκτροφή --->Το γραφείο μου ---> Ασφαλές καταφύγιο. Για να έχεις πρόσβαση στο ασφαλές καταφύγιο χρειάζεσαι 10 μέρες παλαιότητας και θετικό ή μηδενικό κάρμα. Η τιμή που πουλάς το αλογό σου στο ασφαλές καταφύγιο είναι πάντα 400 equus. Όμως άμα πουλήσεις το αλογό σου στο ασφαλές καταφύγιο, ΔΕΝ μπορείς να το πάρεις πίσω.

Πώληση

Είναι μία άλλη επιλογή για να πουλήσεις το αλογό σου. Διαλέγοντας την επιλογή πώληση, θα σου εμφανίσει 3 επιλογές πώλησης, πλειστηριασμός, άμεσες πωλήσεις, κρατημένες πωλήσεις. Αν δεν συμπληρώνεις αυτά που ζητάει, (3 πόντους κάρμα και 2 ζωντανά άλογα) δεν θα μπορείς να επιλέξεις τις άμεσες πωλήσεις και τις κρατημένες πωλήσεις. (Bλ. εικόνα)



Πλειστηριασμός

Εάν επιλέξεις να βάλεις σε πλειστηριασμό ένα άλογο, θα σου εμφανίσει να διαλέξεις την τιμή εκκίνησης. (Βλ: εικόνα) H τιμή θα πρέπει να κυμαίνεται ανάμεσα από 500 equus με 1.000.000 equus. Οι αγοραστές θα κάνουν προσφορές, και το άλογο θα μεταφερθεί στον παίχτη που έκανε την καλύτερη προσφορά στο τέλος της προγραμματισμένης πώλησης (3 ημέρες).
Κατά την διάρκεια ενός πλειστηριασμού, τα χρήματα χρεώνονται αμέσως στον υψηλότερο πλειοδότη. Όλοι οι παίχτες που έκαναν νωρίτερα προσφορές, παίρνουν πίσω τότε τα χρήματά τους. Εάν μετά από 3 ημέρες, δεν έχει κάνει κανείς προσφορά, τότε ο πωλητής κρατάει το άλογό του.
Οι πλειστηριασμοί μπορεί να ακυρωθούν εάν δεν υπάρχει προσφορά. Οι παίχτες με λογαριασμό Πήγασος μπορούν να ξεκινήσουν πλειστηριασμούς για πάσα.



Άμεσες πωλήσεις

Οι άμεσες πωλήσεις είναι ένας τρόπος να πουλήσεις τα άλογά σου πιο γρήγορα από ότι μέσω πλειστηριασμού. Διαλέγεις την τιμή πώλησης του αλόγου σου. (Βλ.εικόνα) Εάν δια φέρεται ένα εκτροφέας, μπορεί να το αγοράσει και τα χρήματα από την πώληση μεταφέρονται αμέσως σε σένα.
Μπορείς να ακυρώσεις μία άμεση πώληση πριν τελειώσει εάν κανείς δεν έχει αγοράσει το άλογό σου. Το εν λόγω άλογο θα επιστρέψει αυτόματα στην φάρμα εκτροφής σου 30 μέρες μετά την έναρξη της πώλησης. Η τιμή πώλησης θα πρέπει να είναι μεταξύ 500 equus με 1.000.000 equus. Μπορείς επίσης να πουλήσεις το άλογο και με πάσα. ΔΕΝ πρέπει όμως να το πουλήσεις με πάνω από 20 πάσα, γιατί θα χάσεις έναν πόντο κάρμα.



Κρατημένες πωλήσεις

Είναι επίσης δυνατό να κρατήσει μία πώληση για κάποιον συγκεκριμένο εκτροφέα. Εάν κάνεις αυτήν την επιλογή, μόνο ο παίχτης που έχεις διαλέξει θα είναι σε θέση να αγοράσει το άλογό σου.




Καλές πωλήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου