Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μερικά Tips για το Ιππικό σας Κέντρο

Πώς μπορείτε να ανεβάσετε το κύρος ;
Οι εργαζόμενοι : Φροντίστε να μπορείτε να έχετε προσωπικό όλων των επαγγελμάτων ή τουλάχιστον των περισσοτέρων . Πρέπει να έχετε 1 σταβλίτη ανά 20 στάβλους και 1 εκπαιδευτή ιππασίας ανά 30 στάβλους . Αν αυξήσετε τους στάβλους σας από 20 σε 21 , τότε πρέπει να έχετε και 2ο σταβλίτη . Αυτοί οι δύο σταβλίτες θα σας καλύψουν μέχρι να φτάσετε τους 40 στάβλους .
Αν αυξήσετε τους στάβλους σας από 30 σε 31 τότε πρέπει να έχετε και 2ο εκπαιδευτή ιππασίας .
Ένας πεταλωτής και ένας κατασκευαστής σελών αρκούν για το ιππικό σας κέντρο . Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τους μισθούς . Κάθε φορά που θέλετε να δημοσιεύσετε μία νέα θέση εργασίας , στο κείμενο από επάνω αναγράφεται με έντονα γράμματα , ο μέσος μισθός αυτού του επαγγέλματος . Για να ανεβεί το κύρος σας φροντίστε να είναι ίσο ή πάνω από τον μέσο ημερήσιο μισθό , το μεροκάματο ενός υπαλλήλου , ειδάλλως θα μειωθεί το κύρος σας .

Τα χωράφια : Φροντίστε τα χωράφια σας να είναι γόνιμα . Να ξέρετε ότι αυτό θα σας αυξήσει την παραγωγή αν τα καλλιεργείτε και επίσης θα αυξήσει το κύρος σας . Αν έχετε χωράφια μέσης γονιμότητας , τότε καλό είναι όποτε μπορείτε να τα αντικαθιστάτε .

Οι στάβλοι : Φροντίστε να επισκευάζετε τους στάβλους όποτε χρειάζεται (76% φθορά) , για να τους διατηρήσετε και να μην χρειάζεται να αγοράζετε καινούριους και να σπαταλάτε χρήματα . Προτιμήστε τους στάβλους των 16 τ.μ. και να έχετε όσους περισσότερους γίνετε , γιατί εκτός τους ότι θα αυξηθεί το κύρος σας , θα βοηθήσετε το Howrse όπως και τα άλογά του , επειδή τα ιππικά κέντρα είναι λίγα , αλλά τα άλογα πολλά και δεν υπάρχουν ελεύθεροι στάβλοι για να στεγαστούν .

Τα στρώματα των στάβλων : Αρχικά , προτιμήστε στρώματα από άχυρα . Όταν ευκαιρήσετε όμως , καλλιεργήστε λινάρι , διότι είναι εξαιρετικής ποιότητας και το κύρος σας θα πάει στα ύψη !

Αγώνες :  Βάλτε τους αγώνες σας , για άλογα με συγκεκριμένες ικανότητες ή θεϊκά (ανάλογα το άθλημα)







Πώς κερδίζουμε equus ; 
Μία από τις συνηθέστερες ερωτήσεις .
Για να κερδίσετε equus , μπορείτε να κάνετε το εξής : Εφόσον έχετε στρώματα λιναριού , παράγετε σιτάρι . Το σιτάρι σας δίνει πολλά στρώματα όπως και σπόρους . Τα στρώματα σιταριού μπορείτε να τα μεταπωλήσετε για 18 equus , μια πάρα πολύ καλή τιμή αν σκεφτείτε πώς αν πουλήσετε 100 τέτοια , θα πάρετε 1800 !
Επίσης το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα γογγύλια . Εάν τότε τα χρηματικά σας αποθέματα είναι φυσιολογικά και επαρκή για τις ανάγκες του κέντρου , τότε αρχίστε να καλλιεργείτε για παραγωγή ζωοτροφών (πολύ καλή κίνηση για το κύρος σας).
Καλό θα ήταν να έχετε και ένα θερμοκήπιο , ώστε να παράγετε πάντα ό,τι θέλετε χωρίς να είναι η εποχή του.
Μπορείτε να διατηρείται εφεδρικά χωράφια . Θα σας βοηθήσουν να βγάζετε περισσότερη σοδιά , επειδή κάθε φορά που θερίζετε ένα χωράφι , το αφήνετε σε αγρανάπαυση ώστε να πάει η γονιμότητά του στο 100% , και έπειτα , το καλλιεργείτε σαν να μην έχετε σταματήσει την καλλιέργεια !

[Για να αυξήσετε την παραγωγή , μπορείτε να βάλετε στο χωράφι σας ένα σκιάχτρο αλλά θα σας κοστίσει μερικά equus!]

Πώς δίνουμε σωστή "εικόνα" στο κέντρο μας ;
Το παρουσιαστικό του κέντρου σας είναι το παν . Ας αρχίσουμε με το όνομα . Το όνομα του κέντρου πρέπει να είναι σωστό ορθογραφικά , και εφόσον είναι στα ελληνικά πρέπει να έχει τόνους και να περιγράφει το κέντρο . Όσο ασήμαντο κι αν σας φαίνεται , ένας εκτροφέας επιλέγει πιο εύκολα ένα κέντρο με αυτά τα προσόντα .Η σελίδα , πρέπει να έχει ένα κείμενο , που να περιγράφει πλήρως τις παροχές σας και να μην είναι σε greeklish , γιατί είναι δυσανάγνωστα κι αυτό είναι μείον για εσάς . Καλό θα ήταν να περιέχει διάφορες φωτογραφίες εφόσον είναι δυνατό .

Marsita

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Με βοήθησε πολύ!
    Ευχαριστω,
    libertad♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. IKEA-TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN
    TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN titanium element TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN titanium nipple bars TINN TINN TINN TINN TINN titanium ore TINN TINN TINN titanium wedding ring TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN TINN titanium price TINN TINN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή